Turisme i Hoteleria
Cuiner/a
Descripció de l'oferta
Cuiner/a
Turisme i Hoteleria
Funcions a realitzar
- Responsabilitzar-se de elaboració i presentació dels aliments què es produeixen en la cuina
- Seguir les instruccions del cap de cuina en quan a torns, horaris, tasques i càrregues de treball del dia dia
- Rebre i distribuir els aprovisionaments a la càmera i frigorífics
- Tenir cura que tots els aliments estiguin en bon estat
- Dur a terme elaboració assignada d’acord als procediments i a la presentació establerta
- Neteja i organització de la cuina
Horari
8 hores diàries en torns de matí o tarda
Contracte
- Tipus de contracte: Fix discontinu
- Sou: Segons conveni d’Hosteleria de Lleida
Formació
No és necessària
Altres dades
Imprescindible:
- Capacitat de desplaçament fins al lloc de treball
- Adaptació a l’horari de treball 40 hores setmanals (8 hores diàries en torns de matí o tarda) de dilluns a diumenge amb 2 dies de descans setmanals