Turisme i Hoteleria

Cuiner/a

Publicat fa 3 mesos
Os de Balaguer
Caduca el 19/06/2025
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Cuiner/a

Turisme i Hoteleria

Funcions a realitzar

  • Responsabilitzar-se de elaboració i presentació dels aliments què es produeixen en la cuina
  • Seguir les instruccions del cap de cuina en quan a torns, horaris, tasques i càrregues de treball del dia dia
  • Rebre i distribuir els aprovisionaments a la càmera i frigorífics
  • Tenir cura que tots els aliments estiguin en bon estat
  • Dur a terme elaboració assignada d’acord als procediments i a la presentació establerta
  • Neteja i organització de la cuina

Horari

8 hores diàries en torns de matí o tarda

Contracte

  • Tipus de contracte: Fix discontinu
  • Sou: Segons conveni d’Hosteleria de Lleida

Formació

No és necessària

Altres dades

Imprescindible:

  • Capacitat de desplaçament fins al lloc de treball
  • Adaptació a l’horari de treball 40 hores setmanals (8 hores diàries en torns de matí o tarda) de dilluns a diumenge amb 2 dies de descans setmanals