Altres
CAP DE CUINA i SEGON/A DE CUINA PER RESTAURANT A SANT CUGAT
-
Experiència2 Anys
Descripció de l'oferta
CAP DE CUINA
Àrea restauració i comerç
Funcions a realitzar
Planificació i elaboració de menús i cartes en col·laboració amb la direcció.
Gestió i supervisió de l’equip de cuina.
Control d’inventari, comandes i recepció de mercaderies.
Assegurar el compliment de les normes d’higiene i seguretat alimentària
Supervisió de la qualitat i presentació dels plats.
Formació i motivació del personal de cuina.
Horari
De 11 a 16h i 19:30 a 22.30h
Contracte
- Jornada laboral: Jornada partida
- Tipus de contracte: Fix discontinu
- Sou: aprox. 20.000€ bruts/any,en funció d’experiència
Formació
Graduat escolar / Batxillerat elemental
Altres dades
2 posicions a cobrir: cap de cuina i segon de cuina, segons l’experiència i perfil formatiu s’oferirà un dels dos llocs.