AUX. DE CUINA
Descripció de l'oferta
Ajudant de cuina
Àrea restauració i comerç
Funcions a realitzar
1. Realitzar les funcions de planificació, organització i control de totes les tasques d’ajudant de cuina amb iniciativa i responsabilitat
2. Participar amb alguna autonomia i responsabilitat en les elaboracions de cuina sota supervisió
3. Realitzar les preparacions bàsiques, així com qualsevol altra relacionada amb les elaboracions culinàries que li siguin encomanades
4. Preparar plats per als que hagi rebut oportú ensinistrament
5. Realitzar funcions de servei sota la supervisió i les directrius d’un superior
6. Encarregar-se de les tasques de neteja d’estris de cuina, maquinària, fogons i altres elements.
7. Servir els plats en cadena d’emplatat o en gastronoms dels serveis
8. Desenvolupar i controlar el sistema APPCC
Horari
De 8:30 a 20:30h
Contracte
- Jornada laboral: Setmana curta / Setmana l
- Tipus de contracte: Relleu
- Sou: 20.000€ bruts/any
Formació
No és necessària
Altres dades
Amb carnet de conduir es pot optar a fer horari de 6 a 18h