Line Cook
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Cadena hotelera dedicada a l’allotjament i restauració selecciona un/a Line Cook per incorporar-se al seu equip de cuina.
Hoteleria i turisme
Funcions a realitzar
1. Complir amb les tasques assignades pel teu responsable, incloent-hi torns, horaris i càrrega de treball, col·laborant amb l’equip de cuina.
2. Organitzar i mantenir en ordre la teva estació de treball, cambres i refrigeradors, optimitzant l’ús dels productes.
3. Verificar l’estat i conservació dels aliments, assegurant el compliment de les temperatures adequades i l’ús eficient dels ingredients.
4. Elaborar els plats seguint les receptes, estàndards de qualitat i presentació, controlant porcions i minimitzant el desaprofitament.
5. Atendre les sol·licituds del centre de consum de manera eficient, complint amb les especificacions de cocció i presentació.
6. Aplicar les normes de seguretat alimentària (APPCC), higiene i neteja en totes les teves funcions, garantint la qualitat i seguretat dels aliments.
Horari
De dilluns a diumenge 8 hores diàries amb els respectius descansos.
Contracte
- Tipus de contracte: Fix discontinu
- Sou: 22.244,32€ brut anual
Formació
FP1 / CF Grau Mig
Altres dades
Formació en cuina, gastronomia o manipulació d’aliments (valorable).
Experiència mínima d’un any en cuina, preferiblement en hotels de 4 o 5 estrelles.