Personal ajudant de cuina
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Personal ajudant de cuina
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Empresa del sector hoteler, necessita ajudant de cuina. Les tasques a realitzar són:
- Elaboració de plats
- Tall, neteja i preparació d’aliments
- Fregar els plats
- Manteniment i ordre de l’espai de treball
- Organització i neteja de la cuina
- Omplir i buidar el Rentavaixelles
- Recolzament al personal de cuina en altres tasques diàries
Horari
Veure a observacions
Contracte
- Jornada laboral: Jornada parcial
- Tipus de contracte: Indefinit temps parcial
- Sou: S/conveni de l’hostaleria de Barcelona
Formació
Graduat Escolar
Altres dades
La jornada serà de 20 hores setmanals.
La persona haurà de tenir disponibilitat per treballar de dl a dg. Es treballaran 5 dies i se’n lliuraran 2. L’horari més comú serà el de tarda, tot i que pot ser que de manera esporàdica sigui en horari de matí.
- La jornada serà de 4 hores al dia, compreses dins de les següents franges horàries:
- De matí: 6:00h a 11:00h
- De tarda: 18:00h-24:00h
L’horari laboral variarà segons les necessitats de l’empresa (segons quadrant horari i efectuant els descansos legalment previstos).
Es valoraran persones que tinguin experiència relacionada amb les tasques descrites.
Competències requerides en el lloc de treball:
El lloc de feina requereix d’una persona dinàmica ja que haurà de compaginar diferents tasques.
- Planificació i organització: Capacitat de planificar i organitzar la feina.
- Iniciativa per poder iniciar sense necessitat de què li requereixin expressament, tasques alternatives quan les que li són pròpies ja estan finalitzades.
- Treball en equip: Mantenir una bona comunicació amb la resta de l’equip.
- Orientació a la qualitat a l’hora d’executar les tasques.