Personal cuiner
-
Experiència2 Anys
Descripció de l'oferta
Personal cuiner
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Empresa del sector hoteler, necessita cuiner amb perfil polivalent per a la realització de les següents tasques:
- Elaboració de plats
- Tall, neteja i preparació d’aliments
- Manteniment i ordre de l’espai de treball
- Organització i neteja de la cuina
- Recolzament als companys de sala: entrega de plats, parar taules, fer cafès, etc. (per l’execució d’aquestes tasques no és imprescindible experiència prèvia)
Horari
Veure a observacions
Contracte
- Jornada laboral: Jornada parcial
- Tipus de contracte: Indefinit temps parcial
- Sou: S/conveni de l’hostaleria de Barcelona
Formació
Graduat Escolar
Altres dades
La persona haurà de tenir disponibilitat per treballar de dl a dg. Es treballaran 5 dies i se’n lliuraran 2. L’horari laboral variarà de matí o tarda segons les necessitats de l’empresa (segons quadrant horari i efectuant els descansos legalment previstos).
- Horari de matí: 5:30h a 11:30h
- Horari de tarda-nit: 18:00h a 24:00h
Es valoraran persones que tinguin experiència relacionada amb les tasques descrites.
Competències requerides en el lloc de treball:
El lloc de feina requereix d’una persona dinàmica ja que haurà de compaginar diferents tasques.
- Polivalència: per assumir diverses funcions dins de l’entorn laboral
- Iniciativa i autonomia: La persona seleccionada haurà de demostrar capacitat per gestionar de manera independent totes les tasques de la cuina en absència del cuiner principal.
- Planificació i organització: Capacitat de planificar i organitzar la feina.
- Treball en equip: Mantenir una bona comunicació amb la resta de l’equip.
- Orientació a la qualitat a l’hora d’executar les tasques.