Indústries d'Alimentació, Begudes i Tabac
Personal Responsable de sala d’obrador Carnisseria
-
Experiència3 Anys
Descripció de l'oferta
Personal Responsable de sala d’obrador Carnisseria
Indústries d’Alimentació, Begudes i Tabac
Funcions a realitzar
Empresa dedicada a l’elaboració de productes càrnics ubicada a Sabadell , requereix Personal Responsable de Sala d’obrador Carnisseria que realitzarà les següents tasques:
1. Gestió operativa :
- Planificar les tasques diàries d’especejament segons demanda, comandes i programació de producció.
- Supervisar el correcte us de maquinària, eines i equipaments de tall. Despassar diferents tipus carn.
- Controlar la recepció de proveïdors i garantir la seva correcta classificació i preparació Us de la serra.
- Assegurar el rendiment òptim del producte (minves, rendiments, talls específics)
2. Qualitat i Seguretat alimentària:
- Coordinar controls de qualitat interns (Temperatures, estat del producte)
3. Gestió de Personal :
- Fomentar un ambient de treball segur, ordenat i productiu.
- Organitzar i supervisar a l’equip d’operaris de tall, assignació de tasques i control del rendiment.
4. Seguretat i Prevenció de Riscos:
- Garantir l’ús adequat dels Epis i eines de treball.
- Vetllar pel correcte compliment de la normativa de PRL.
- Detectar situacions de riscos i coordinar les mesures correctives
Horari
04:00-12:00H
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa
- Tipus de contracte: Indefinit temps complet
- Sou: De 32.000 a 35000 bruts/anuals segons experiència.
Formació
FP1 (Tècnic auxiliar)
Altres dades
Competències:
- Coneixement profund de talls de carn, especejament i desossat.
- Domini de normativa sanitària i seguretat alimentària.
- Coneixement de maquinària i eines de carnisseria.
- Habilitat per planificar la producció i organitzar l’obrador.
- Lideratge d’equip: motivar, formar i coordinar el personal.
- Planificació i organització: establir torns, fluxos de treball i objectius.
- Atenció al detall i compromís amb la qualitat