Indústries d'Alimentació, Begudes i Tabac

Personal Responsable de sala d’obrador Carnisseria

Publicat fa 3 setmanes
Sabadell
Caduca el 01/02/2026
Anar a l'oferta
  • Experiència
    3 Anys

Descripció de l'oferta

Personal Responsable de sala d’obrador Carnisseria

Indústries d’Alimentació, Begudes i Tabac

Funcions a realitzar

Empresa  dedicada a l’elaboració de productes càrnics ubicada a Sabadell , requereix Personal Responsable de Sala d’obrador  Carnisseria que realitzarà les següents tasques:

      1.  Gestió operativa :

  • Planificar les tasques diàries d’especejament  segons demanda, comandes i programació de producció. 
  • Supervisar el correcte us de maquinària, eines i equipaments de tall. Despassar diferents tipus carn.
  • Controlar la recepció de proveïdors i garantir la seva correcta classificació  i preparació Us de la serra.
  • Assegurar el rendiment òptim del producte (minves, rendiments, talls específics)

      2. Qualitat i Seguretat alimentària:

  • Coordinar controls de qualitat interns (Temperatures, estat del producte)

      3. Gestió de Personal :

  • Fomentar un ambient de treball segur, ordenat i productiu.
  • Organitzar i supervisar a l’equip d’operaris de tall, assignació de tasques i control del rendiment.

      4. Seguretat i Prevenció de Riscos:

  • Garantir  l’ús adequat dels Epis i eines de treball.
  • Vetllar pel correcte compliment de la normativa de PRL.
  • Detectar situacions de riscos i coordinar les mesures correctives 

Horari

04:00-12:00H

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit temps complet
  • Sou: De 32.000 a 35000 bruts/anuals segons experiència.

Formació

FP1 (Tècnic auxiliar)

Altres dades

Competències:

  • Coneixement profund de talls de carn, especejament i desossat.
  • Domini de normativa sanitària i seguretat alimentària.
  • Coneixement de maquinària i eines de carnisseria.
  • Habilitat per planificar la producció i organitzar l’obrador.
  • Lideratge d’equip: motivar, formar i coordinar el personal.
  • Planificació i organització: establir torns, fluxos de treball i objectius.
  • Atenció al detall i compromís amb la qualitat