Administració i Oficines

Administratiu-Comptable

Publicat fa 3 mesos
Alcanar
Caduca el 24/04/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Empresa agrícola ubicada a Alcanar precisa incorporar a la seva plantilla personal administratiu amb experiència en comptabilitat.

Administració i Oficines

Funcions a realitzar

Entre les seves funcions destaquen:

– Suport administratiu portant a terme tasques com l’enviament de correus electrònics, la realització de fotocòpies, l’arxivament i l’atenció telefònica, registre de missatges i gestió dels articles de papereria i uns altres tipus de material. També solen realitzar substitucions en la recepció o en la centraleta telefònica.

– Recollida de la correspondència i entrega al departament o membre del personal que correspongui. També poden gestionar el correu sortint i preparar-lo per al seu enviament.

– Control i actualització de registres. Actualment, la majoria d’empreses utilitzen bases de dades informatitzades per desenvolupar aquesta funció, tot i que pot ser necessari el registre de la informació omplint formularis o escribint notes.

– Gestió dels sistemes d’arxivística. S’asseguren que els documents importants estiguin degudament enregistrats i emmagatzemats. Posteriorment, poden trobar la informació a petició d?uns altres membres del personal.

– Gestió de les dades del personal, com les fitxes d’hores treballades, les absències del personal, contribucions de jubilació, reclamacions de reemborsament per despeses i drets a vacances.

– Comptabilitat. Alguns professionals tenen responsabilitat en els aspectes financers de l’administració de l’oficina, com la preparació de factures i el càlcul del cost de les comandes dels clients. Poden encarregar-se de calcular els salaris sobre la base dels fulls d’assistència dels empleats, la deducció d’impostos, l’assegurança de malaltia i les cotitzacions a la seguretat social.

– Tractament de textos. S’encarreguen d’introduir el text a partir d’un esborrany o de veu gravada (transcripció d’àudio).

Contracte

  • Jornada laboral: Mitja jornada
  • Tipus de contracte: Treball indefinit: temps parcial

Formació

FP1 / CF Grau Mitjà