Altres

Agent comercial de Loteria (oferta vinculada amb certificat de discapacitat)

Publicat fa 1 mes
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'
Caduca el 27/04/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Agent comercial de Loteria (oferta vinculada amb certificat de discapacitat)

Altres

Funcions a realitzar

És la teva oportunitat de formar part d’un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva.

S’ofereix: estabilitat laboral, desenvolupament professional, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Pla d’Igualtat de l’ONCE.

 

Promoció a nivell de desenvolupament Sènior a partir del segon o tercer any de la relació laboral.

Formació contínua que potencia les qualitats comercials i afavoreix el desenvolupament professional. Assignació d’un Gestor/a Comercial present en tot moment per acompanyar i orientar, especialment durant els primers anys de treball. Suport telefònic 24 hores 7 dies a la setmana, per a realitzar totes les gestions relacionades amb l’acompliment del lloc de feina .

 

Dotació d’eines i equipament per fer la venda:telèfon mòbil, un Expositor per a una adequada exposició dels productes en el punt de venda. Terminal Punt de Venda (TPV) per a garantir la seguretat de les operacions de vendes i pagaments, així com per a facilitar la informació amb la qual ha de comptar el venedor o venedora per a gestionar la seva activitat amb garanties d’èxit. 

Contracte

  • Jornada laboral: Completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: 26000-30000

Formació

Estudis Primaris