Sanitat

Auxiliar de Geriatria TARDES

Publicat fa 1 mes
Sant Quirze del Vallès
Caduca el 22/07/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Auxiliar de Geriatria TARDES

Sanitat

Funcions a realitzar

Important Residència de gent gran ubicada a Sant Quirze del Vallès requereix Personal Gerocultor/a per tardes i dos caps de setmana al mes.

Quines tasques portaràs a terme amb nosaltres: Ajut als usuaris per llevar-se, posar-se al llit, vestir-se i/o despullar-se. Ajut als usuaris en la seva higiene personal del bany i els seus aparells d’ajuda. Administració d’aliments als usuaris impedits i ajut als no impedits en tot allò que no puguin efectuar per si mateixos amb la correcta utilització dels mitjans tècnics. Ajut als usuaris en els desplaçaments.

Qué t’oferim? Horari de tardes de dilluns a divendres 15.30 a 22.30 h (descansos inter-setmanals inclosos), amb 3 caps de setmana al mes amb el mateix horari Incorporació inmediata. Salari per sobre de conveni

Què esperem de tu?

CFGM en TCAI, FP Auxiliar en geriatría o Atenció sociosanitària a persones dependents.

Habilitats interpersonals i comunicatives. Persona dinàmica, organitzada, responsable i empàtica amb les necessitats de les persones en situació de dependència.

Horari

Horari de tardes de dilluns a divendres 15.30 a 22.30 h (descansos intersetmanals inclosos), amb 3 caps de setmana al mes amb el mateix horari

Contracte

  • Jornada laboral: Completa
  • Tipus de contracte: Temporal
  • Sou: 16.000.-€ bruts anuals

Formació

CFGM / FPI

Altres dades

Competències

  • Compromís amb l’organització en referència a poder complir amb els requisits d’excel·lència professional en l’atenció i cura de les persones.
  • Treball en equip a l’hora de coordinar-se amb la resta de membres de l’organització per donar els millors resultats.
  • Flexibilitat a l’hora de poder-se adaptar als requeriments del servei.