Braser/a (Agramunt)
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Braser/a
Hoteleria i turisme
Funcions a realitzar
- Classificar els productes e ingredients necessaris per la brasa- rostidor
- Preparar els plats seguint els procediments i estàndards operatius, segons especificacions del restaurant / client.
- Complir amb les normes de bones pràctiques en manipulació d’aliments.
- Mantenir l’àrea de treball neta i ordenada. Control d’estoc.
Horari
A definir
Contracte
- Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
- Sou: A concretar
Formació
ESO
Altres dades
Estem buscant persona que li agradi treballar amb l’art de la brasa, toleri la radiació, que porti el foc a dins per expressar el millor d’un mateix a partir dels plats. Requisits: Ganes de treballar al sector de la restauració. Ganes de formar part d’una empresa de nova creació i es vulgui sentir part del seu creixement. Experiència valorable. Tenir coneixements en brasa, tractament de la llenya, control de temperatures. Tenir coneixements de carnisseria. Curs de manipulació d’aliments. Aptituds: Puntualitat, responsabilitat, resolutiu/va, acostumat/da a treballar sota pressió que marqui el moment i el temps. Treball en equip, aportació de millores de treball i agilització. Organització i producció. Estricte en processos i operativa i ser eficient en tot el procés productiu. Creatiu en l’elaboració de plats i presentació. Flexible en l’adaptació del menú i carta segons necessitats. S’ofereix. Feina estable i amb possibilitat de creixement. Jornada complerta. Formació continuada al sector de la restauració. Creixement individual i d’equip. Jornada de dilluns a diumenge, dos dies a la setmana festius.