CAMBRER/A
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
CAMBRER/A
Àrea restauració i comerç
Funcions a realitzar
- Tasques a la barra:
Atenció i servei: Rebre i atendre els clients que es troben a la barra.
Preparació de begudes: Elaborar i servir begudes com cafès, licors, còctels, batuts i sandvitxos.
Gestió de la barra: Mantenir la barra i els seus estris nets, ordenats i ben equipats.
Control d’inventari: Portar un registre de les existències de begudes, anticipar comandes i evitar que manquin.
Coneixement del producte: Posseir un bon coneixement sobre begudes, vins, licors i cafès.
- Funcions a la sala:
Preparació de taules: Disposar correctament les taules, abans de l’arribada dels clients.
Atenció al client: Acompanyar els clients a les taules, presentar-los el menú i oferir recomanacions.
Presa de comandes: Anotar les comandes de menjar i beguda dels comensals de forma precisa.
Servei d’aliments i begudes: Portar els plats i begudes a taula, col·locar-los davant de cada client i servir de forma professional.
Manteniment de taules: Retireu els plats i utensilis usats una vegada que els comensals acaben.
Gestió de cobraments: Elaborar el compte i fer el cobrament de la consumició.
- Funcions transversals (barra i sala):
Manteniment i neteja: Realitzar la neteja i el manteniment de l’establiment i dels utensilis.
Higiene i seguretat: Complir les normes d’higiene, seguretat i qualitat en la manipulació d’aliments i begudes.
Atenció telefònica: Gestionar reserves i atendre comandes telefòniques.
Ser capaç de treballar de manera eficaç sota pressió i mantenir una bona actitud de servei
Horari
De 12:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00h (2 dies de festa intrasetmanals)
Contracte
- Jornada laboral: Jornada partida
- Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
- Sou: 1.200-1.400 € bruts/mes. Segons vàlua
Formació
ESO