Altres
Cap de Cuina
Nova!-
Experiència5 Anys
Descripció de l'oferta
Cap de Cuina
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Empresa del sector de la hostaleria busca personal Cap de cuina per a realitzar les següents tasques:
- Gestió d’equip de treball de 6 persones: Organitzar, dirigir, coordinar, delegar i formar la feina del personal sota la seva responsabilitat. Coordinació de l’equip de treball i motivació del personal
- Elaboració de menús: Definir menú diari i variacions del menú.
- Coordinar el servei de càtering en ocasió d’esdeveniments.
- Supervisió de plats: Assegura l’acabat correcte dels plats, incloent el grau de cocció, condimentació i presentació.
- Gestió d’avituallament: Realitzar els encàrrecs per a la cuina i controlar la qualitat, quantitat i emmagatzematge.
- Seguretat i higiene: Supervisar i controlar el manteniment i ús de maquinaria, materials, etc. del departament, realitzant els corresponents inventaris i propostes de reposició. Assegurar el compliment de les normes higiènic-alimentaries.
Horari
Jornada intensiva matí
Contracte
- Jornada laboral: Jornada compl. Intensiva
- Tipus de contracte: Indefinit temps complet
- Sou: S.Conveni Hostaleria
Formació
Sense Estudis
Altres dades
Persona adaptable i flexible, que pugui coordinar l’equip de treball i controlar els processos.
Horari:
Jornada intensiva de matins. Es treballen 5 dies a la setmana i se’n lliuren 2, aquests van variant segons la setmana.
Competències:
- Coneixements tècnics: Domini de tècniques culinàries, maneig d’utensilis i equips de cuina.
- Gestió d’equips i comunicació
- Creativitat i organització
- Pressió: Capacitat per treballar sota pressió i en situacions d’alta demanda.