Altres

Cap de Cuina

Nova!
Publicat fa 4 dies
Terrassa
Caduca el 28/06/2025
Anar a l'oferta
  • Experiència
    5 Anys

Descripció de l'oferta

Cap de Cuina

Turisme i Hostaleria

Funcions a realitzar

Empresa del sector de la hostaleria  busca personal Cap de cuina per a realitzar les següents tasques: 

  • Gestió d’equip de treball de 6 persones: Organitzar, dirigir, coordinar, delegar i formar la feina del personal sota la seva responsabilitat. Coordinació de l’equip de treball i motivació del personal
  • Elaboració de menús: Definir menú diari i variacions del menú.
  • Coordinar el servei de càtering en ocasió d’esdeveniments.
  • Supervisió de plats: Assegura l’acabat correcte dels plats, incloent el grau de cocció, condimentació i presentació.
  • Gestió d’avituallament: Realitzar els encàrrecs per a la cuina i controlar la qualitat, quantitat i emmagatzematge.
  • Seguretat i higiene: Supervisar i controlar el manteniment i ús de maquinaria, materials, etc. del departament, realitzant els corresponents inventaris i propostes de reposició. Assegurar el compliment de les normes higiènic-alimentaries.

Horari

Jornada intensiva matí

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada compl. Intensiva
  • Tipus de contracte: Indefinit temps complet
  • Sou: S.Conveni Hostaleria

Formació

Sense Estudis

Altres dades

Persona adaptable i flexible, que pugui coordinar l’equip de treball i controlar els processos.

Horari: 

Jornada intensiva de matins. Es treballen 5 dies a la setmana i se’n lliuren 2, aquests van variant segons la setmana. 

Competències: 

  • Coneixements tècnics: Domini de tècniques culinàries, maneig d’utensilis i equips de cuina.
  • Gestió d’equips i comunicació
  • Creativitat i organització
  • Pressió: Capacitat per treballar sota pressió i en situacions d’alta demanda.