Cap de cuina
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Cap de cuina
Funcions a realitzar
Les teves tasques serán:
– Planificació d’horaris i vacances del teu equip.
– Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina.
– Formació del personal nou.
– Assegurar-se de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d’operacions.
– Fer revisió i acceptació dels nous plats i menús.
– Fer comandes a proveïdor i central.
– Planificació de les produccions.
– Control sobre els stocks i les mermes.
– Decidir plats recomanats setmanals (carta petita i gran).
– Tenir fitxes de producció de l’oferta gastronòmica actualitzada.
– Supervisar el pla de neteja.
– Control del pla d’aprovisionament.
– Control sobre la infraestructura i el manteniment de la cuina.
– Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions.
Horari
10:00h – 19:00h
Contracte
- Tipus de contracte: 3.- Contracte per circumstàncies de la producció
- Sou: 22.000 – 25.000 € BRUTS ANUALS
Formació
No és necessària