Cap de Sala (Agramunt)
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Cap de Sala
Hoteleria i turisme
Funcions a realitzar
- El perfil és per encarregar-se de prendre les comandes, servir els aliments i begudes, assessorar clients sobre el menú, carta i garantir un ambient acollidor i satisfactori per cada comensal.
- Capacitat per atendre les taules de forma àgil, eficient i de forma correcta.
- Habilitat per preparar i servir begudes, còctels i cafès de manera ràpida i correcta.
- Entendre la carta i els plats que es serveixen per poder assessorar adequadament els clients.
- Capacitat de cocteleria per l’elaboració de begudes.
- Saber preparar cafès i cafeteria de manera professional.
Horari
A definir
Contracte
- Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
- Sou: A concretar
Formació
ESO
Altres dades
El perfil és per encarregar-se de prendre les comandes, servir els aliments i begudes, assessorar clients sobre el menú, carta i garantir un ambient acollidor i satisfactori per cada comensal. Requisits: Ganes de treballar al sector de la restauració. Ganes de formar part d’una empresa de nova creació i es vulgui sentir part del seu creixement. Experiència valorable. Coneixements en els processos i fluids de treball de sala, barra i terrassa. Experiència en el maneig d’una barra de restaurant Coneixements de vins i varietats. Aptituds: Puntualitat, responsabilitat, resolutiu/va, acostumat/da a treballar sota pressió que marqui el moment i el temps. Treball en equip, aportació de millores de treball i agilització. Organització i producció. Estricte en processos i operativa i ser eficient en tot el procés productiu. Capacitat per portar varis elements a la vegada de manera equilibrada i segura amb safata. Habilitat de comunicació i de tracte amb els clients. S’ofereix. Feina estable i amb possibilitat de creixement. Jornada complerta. Formació continuada al sector de la restauració. Creixement individual i d’equip. Jornada de dilluns a diumenge, dos dies a la setmana festius.