Chef de partie
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Cadena hotelera dedicada a l’allotjament i restauració selecciona un/a Chef de partie per incorporar-se al seu equip de cuina.
Hoteleria i turisme
Funcions a realitzar
1. Supervisar la preparació i presentació dels aliments en la teva secció, assegurant el compliment dels estàndards de qualitat.
2. Coordinar i formar a l’equip de cuina a càrrec teu, promovent un ambient de treball col·laboratiu i eficient.
3. Controlar el compliment de les normes d’higiene, seguretat alimentària i manipulació d’aliments.
4. Participar en la planificació de menús i propostes gastronòmiques, incorporant tendències culinàries actuals.
5. Gestionar els recursos de la teva partida de manera eficient, optimitzant temps i costos.
6. Col·laborar amb la resta de l’equip de cuina i departaments de l’hotel per a garantir un servei fluid i d’alta qualitat.
Horari
De dilluns a diumenge 8 hores diàries amb els respectius descansos.
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa
- Tipus de contracte: Fix discontinu
- Sou: 24.811,08€ brut anual
Formació
FP2 / CF Grau Superior /Cert. Prof N3
Altres dades
Experiència mínima de 1 any en un lloc similar, preferiblement en hotels de 4 o 5 estrelles.
Coneixements sòlids en tècniques culinàries, seguretat alimentària i operativa hotelera.
Habilitats de lideratge, comunicació i treball en equip.
Capacitat d’organització, orientació a resultats i atenció al detall.
Domini bàsic d’eines digitals (Office i altres relacionades amb la posició).