Administració i Oficines

COMMUNITY MANAGER _mitja jornada de matí

Publicat fa 3 setmanes
SANT CUGAT DEL VALLES
Caduca el 27/07/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

COMMUNITY MANAGER

Àrea administrativa, de gestió i tècnica

Funcions a realitzar

Gestió de xarxes socials:

Crear i publicar contingut a les xarxes socials de l’empresa, incloent publicacions, imatges, vídeos i altres formats de contingut que  augmentin la visibilitat de la marca.

Interacció amb la comunitat:

Respondre a comentaris, missatges directes i mencions a les xarxes socials de manera oportuna i professional, fomentant la participació de l’audiència, construint relacions sòlides amb els seguidors.

Preparació, suport en shooting i col·leccions:

Ajudar en la preparació i decoració del set de la sessió, assegurant-se que estigui equipat amb tots els accessoris, atrezzo i equips necessaris per al fotògraf i l’equip de producció. Coordinar la selecció i preparació del vestuari i els accessoris necessaris per a la sessió, assegurant-se que estiguin en perfectes condicions i disponibles segons el programat.

Desenvolupament d’estratègies de contingut:

Col·laborar amb l’equip per desenvolupar estratègies de contingut efectives que impulsin i augmentin l’abast i enforteixin la imatge de la marca en línia.

Horari

De 9:00 a 13:00h

Contracte

  • Jornada laboral: Mitja jornada matí
  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: 10.000€ bruts/any

Formació

Cicle formatiu grau superior

Altres dades

Comunicació efectiva: Ser capaç d’expressar clarament les teves idees, escoltar activament els altres i proporcionar retroalimentació constructiva.

Cooperació: Estar disposat/da a col·laborar amb altres, compartir coneixements i recursos.

Lideratge compartit: Contribuir activament al lideratge de l’equip, assumint responsabilitats i recolzant el creixement i el desenvolupament de tots els membres de l’equip.

Resiliència: Mantenir una actitud positiva i perseverar a través dels desafiaments i els contratemps, mantenint l’enfocament en els objectius de l’equip.