Docència i Investigació

Consultor/a de formació i prospecció laboral (incorporació al setembre)

Publicat fa 4 setmanes
LLEIDA
Caduca el 16/09/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Consultor/a de formació i prospecció laboral (incorporació al setembre)

Docència i Investigació

Funcions a realitzar

Consultor/a de formació i prospecció laboral per fundació dedicada a la formació i orientació laboral. 

Tasques: Captació, informació i selecció d’alumnat. Participar en els processos d’informació, orientació, assessorament, formació, acompanyament i gestió de les persones usuàries del servei en que desenvolupa la seva activitat. Coordinació de les accions formatives presencials, virtuals o en modalitat de teleformació, sota la direcció de la persona responsable del servei. Elaboració, seguiment i avaluació de la planificació acadèmica: calendaris, material, aules i documentació del curs. Seguiment i atenció dels alumnes matriculats des de l’inici de curs i durant tot el desenvolupament del mateix. Coordinació pedagògica amb el professorat i la resta de l’equip tècnic. Seguiment i acompanyament de l’equip docent i formació del mateix. Impartició de classes i sessions informatives. Validació, introducció i manteniment de la informació en els sistemes i aplicatius corresponents (CRM, GIA, Conforcat, Qbid, Moodle o d’altres). Suport i assistència tècnica a la persona responsable del servei. Recollida d’informació, anàlisi i elaboració de documentació tècnica, presentacions, informes i memòries. Participació en les reunions d’equip per tal de garantir la qualitat del programa. Detectar demandes i necessitats de les empreses, adoptant un rol facilitador per canalitzar solucions i explorar vies de col·laboració conjuntes. Enviar informació actualitzada sobre nous programes, subvencions o altres continguts que puguin generar col·laboracions amb el teixit empresarial del territori. Mantenir la base de dades del teixit empresarial local actualitzada. Gestionar ofertes de treball, intermediant entre les necessitats de les empreses i les persones candidates. Organitzar accions que promoguin l’aproximació de les empreses i les persones en recerca de treball. Coordinar-se amb el servei de formació i orientació i donar suport a la seva tasca per facilitar la inserció laboral de les persones participants als programes de la fundació. Gestionar processos de pràctiques. Gestionar la informació i documentació de les actuacions de prospecció segons els procediments i eines informàtiques de la l’entitat.

Horari

Partida ( a concretar). Divendres intensius de matins (8:30 a 14:30 o de 9:00 a 15:00)

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Altres contractes de treball
  • Sou: 20420 euros bruts any

Formació

Diplomatura / Estudis de Grau Pla Bolonya

Altres dades

Es valorarà experiència i/o formació especialitzada en gestió, planificació, avaluació de la formació i/o orientació professional i en gestió de recursos humans.

Coneixements avançats en paquet Office. 

Competències: Transversals: Habilitats comercials i orientació al client. Treball en equip, cooperació i empatia. Planificació i organització.  Gestió de l’estrés, del temps i la frustració. Gestió de projectes. Gestió del talent. Pensament crític i estratègic.  Lideratge. Resolució de problemes. Habilitats didàctiques. Habilitats comunicatives i parlar en públic. Autonomia i Proactivitat.  Flexibilitat, adaptabilitat i innovació. Responsabilitat.

 Busquem un/a professional amb ganes d’aprendre i amb interès pel món de la formació i la prospecció laboral.