Serveis a la Comunitat i Personals

Coordinador/a de Centre SPAAI Joves Migrats VILANOVA DE MEIÀ (Lleida)

Publicat fa 1 mes
Vilanova de Meià
Caduca el 20/09/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    2 Anys

Descripció de l'oferta

Coordinador/a de Centre SPAAI Joves Migrats VILANOVA DE MEIÀ (Lleida)

Serveis a la Comunitat i Personals

Funcions a realitzar

El servei de Primera Acollida i Atenció Integral (SPAAI) és un servei residencial temporal que proporciona l’atenció integral als joves migrats sols que arriben al territori, garantint la cobertura de les necessitats bàsiques d’allotjament, manutenció, cura de la salut i atenció social i psicològica per aconseguir la seva integració social amb la plena garantia dels seus drets. Durant l’estada, l’equip tècnic durà a terme la valoració personal i sòcio-familiar de l’adolescent/jove i proposarà les mesura més adients en el seu interès.

Què farás? La figura del/la coordinador/a té una doble vessant. D’una banda, el paper fonamental dins de tota l’acció educativa i d’intervenció tècnica, sent l’element referencial i de suport de l’equip educatiu en la seva activitat, i d’altra banda, compartint amb la direcció del centre aquells àmbits de responsabilitat i gestió global del centre, tant quant a assessorament i informació del dia a dia, com a la funció de representar a l’equip directiu en la seva absència, assumint les seves competències.

 

Horari

Torn de mati i una o dos tardes a la setmana.
De 08.00h a 15:15h i els dimecres de 09.00h a 18.00h

Contracte

  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: A convenir Retribució: titulat amb el plus de coordinació i el de diagnòstic 1857,69+92,92+92,92= 2.043,53€ brut/mensual (x14 pagues 28.609,42€ brut/anual).

Formació

Diplomatura/Grau

Altres dades

Intress es compromet a través de la seva Política de Gestió de Persones i compromisos adoptats en l’III Pla d’Igualtat de Intress, en el seu Eix 2, a gestionar els processos de selecció externa i promoció interna amb el compromís d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, tant des de Intress com des de les entitats col·laboradores, que asseguraran la igualtat i dotaran de perspectiva de gènere als seus processos selectius.