Altres

Coordinador/a del projecte “ El Menjador Social,comunitari i sostenible”

Nova!
Publicat fa 1 dia
LLEIDA
Caduca el 01/09/2025
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Coordinador/a del projecte “ El Menjador Social,
comunitari i sostenible”

Serveis socioculturals i a la comunitat

Funcions a realitzar

En relació a l’atenció amb les persones:
 Entrevistar a les persones ateses, canalitzar la
demanda i afavorir un bon vincle.
 Elaborar el pla de treball i millora social, que
s’acorda amb la persona usuària, i realitzar el
seguiment.
 Informar i orientar sobre els mitjans legals i
recursos existents, facilitant el coneixement de
drets, serveis i prestacions, així com les condicions
d’accés.
 Coordinador-se amb serveis socials i altres recursos
de la comunitat. Derivació a serveis d’atenció
especialitzada.
 Organització de tallers i activitats per fomentar la
socialització, l’adquisició d’hàbits saludables i la
inclusió social.
 Organització de formacions per al voluntariat equip
de voluntariat i treballadors/es
En relació amb el projecte:
 Vetllar pel funcionament, planificació, coordinació i
supervisió del servei, de la seva organització
interna, i la realització, el control i avaluació de
l’atenció que es doni a les persones usuàries al
menjador social i del projecte.
Planificar i avaluar les actuacions d’atenció social i
comunitària, dissenyant projectes de prospecció,
sensibilització i dinamització.
 Coordinació amb voluntariat, equip de cuina i
logística per garantir el bon funcionament del
menjador social.
 Redacció d’informes i memòries.
 Xerrades dirigides a la comunitat
 Gestió de l’equip de voluntariat: seguiment i
acompanyament. Coordinació amb empreses i
multinacionals per la realització de voluntariat
corporatiu i altres Entitats.

Horari

Pendent de definir ( matins i alguna tarda)

Contracte

  • Tipus de contracte: Indefinit
  • Sou: 22319,08

Formació

FP2 / CF Grau Superior /Cert. Prof N3

Altres dades

Competencies:
Habilitats comunicatives i de maneig de la informació.
Habilitats relacionals per al treball en equip.
 Capacitat per detectar i identificar situacions de risc
i fer les derivacions corresponents.
Capacitat de resolució situacions imprevistes.
Capacitat per donar alternatives als conflictes mitjançant accions de mediació.
Capacitat per gestionar la diversitat cultural.
 Capacitat d’organització, planificació i gestió dels
recursos.
Planificació per a la bona gestió del temps i l’optimització dels recursos.
Capacitat d’empatia.