Altres

Cuiner/a

Publicat fa 2 mesos
ESPLUGA DE FRANCOLI, L'
Caduca el 21/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Cap de cuina-Cuiner/a per fer les següents tasques: Dirigir l’equip de cuina d’una casa de colònies on fan estades infants, joves i adults (grups fins a 300 persones); planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina; elabora…

RESTAURACIÓ I HOTELERIA

Horari

Partit

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Fix discontinu
  • Sou: Segons conveni

Formació

ESTUDIS PRIMARIS

Altres dades

Cap de cuina-Cuiner/a per fer les següents tasques: Dirigir l’equip de cuina d’una casa de colònies on fan estades infants, joves i adults (grups fins a 300 persones); planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina; elaborar àpats; realitzar comandes; vetllar pel compliment de les normes de seguretat i higiene laboral.

Requisits de les persones candidates: Tenir més d’1 any d’experiència en les tasques descrites. Tenir permís de conduir B i vehicle propi per arribar al lloc de treball (L’Espluga de Francolí). Formació mínima d’estudis primaris. Tenir disponibilitat per treballar festius, responsabilitat i facilitat de tracte amb infants i joves. Tenir el carnet de manipulador d’aliments.

L’empresa ofereix: Contracte fix-discontinu. Jornada completa de treball amb horari partit.  Salari segons conveni de lleure.