Altres
Cuinera (Tàrrega)
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Cuinera (Tàrrega)
Hoteleria i turisme
Funcions a realitzar
Les tasques d’una professional de la cuina per a una comunitat de 20 persones grans inclouen:
- Planificació de menús adaptats: Dissenyar menús equilibrats segons les necessitats nutricionals i patologies comunes, com hipertensió, diabetis o dificultats de deglució.
- Preparació i cocció dels àpats: Cuinar els plats respectant les dietes específiques i adaptant textures per facilitar la ingesta.
- Higiene i seguretat alimentària: Seguir els protocols d’higiene i garantir la correcta manipulació, emmagatzematge i temperatura dels aliments.
- Adaptació a les necessitats de salut: Ajustar els àpats segons restriccions dietètiques i col·laborar amb professionals per personalitzar els menús.
- Gestió d’inventari: Controlar l’aprovisionament d’aliments i evitar malbaratament.
- Supervisió d’equip: Dirigir altres professionals de la cuina i garantir el compliment de les normes de seguretat.
- Atenció als residents: Adaptar-se a les preferències alimentàries i garantir una experiència agradable durant els àpats.
Horari
de dilluns a dissabte, de 9 a 14
Contracte
- Jornada laboral: Intensiu
- Tipus de contracte: Indefinit: Temps Parcial
- Sou: 12320
Formació
Educació Primària