Comerç

Dependent/a de fruiteria

Nova!
Publicat fa 1 setmana
LLEIDA
Caduca el 14/07/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Dependent/a de fruiteria

Comerç

Funcions a realitzar

Atenció a caixa i atenció al públic. Control d’estoc, preus, inventaris i magatzem. Reposició de productes i etiquetatge. Rebre, atendre i organitzar comandes. Obertura i tancament de caixa. Participar en les diverses dinamitzacions que es desenvolupin a la botiga. Vetllar pel compliment de les normes higièniques i sanitàries a la botiga.

Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

Es valorarà tenir experiència en fruiteria i verduleria.

Castellà i català entès i parlat correctament.

Horari

Setmana A) De dilluns a divendres de tarda (16:00 a 21:00). Setmana B) De dilluns a dijous de tarda (16:00 a 21:00), divendres i dissabte matí (7:30 a 15:30).

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit
  • Sou: segons conveni

Formació

Certificat Escolar / ESO

Altres dades

Capacitat per treballar de forma autònoma, responsable i constant. Capacitat de gestió, organització i treball en equip. Bones habilitats comunicatives i d’atenció al públic. Flexibilitat i capacitat de resolució d’imprevistos. Pro-activitat: desenvolupar les tasques de botiga, coordinar-se amb els proveïdors, atendre les necessitats dels clients, gestionar petites complicacions, etc. Comunicació empàtica: seràs, juntament amb la resta d’equip, la cara visible d’un projecte que transmet uns valors. Respecte: cal tenir respecte per a les persones fins i tot en situacions comunicatives tenses. Tarannà positiu: amb alegria i un somriure tot pot tirar endavant.