Altres

Educador/a Social àmbit Dones SIE (Tàrrega)

Publicat fa 4 setmanes
Tàrrega
Caduca el 19/09/2024
Anar a l'oferta
 • Experiència
  2 Anys

Descripció de l'oferta

Educador/a Social àmbit Dones SIE (Tàrrega)

Serveis socioculturals i a la comunitat

Funcions a realitzar

Intress necessita incorporar un/a Educador/a Social en atenció a dones per al servei d’intervenció especialitzada per a dones víctimes de violència masclista (SIE) ubicat a Tàrrega, Lleida. En aquest servei s’ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen una situació de violència, i també als seus fills i filles.

Funcions:

 • Elaboració i seguiment del Pla de treball individual juntament amb la dona i amb l’equip interdisciplinari.
 • Participar en activitats de formació, prevenció i sensibilització en temes relacionats amb violència de gènere i altres activitats per a divulgació del servei.
 • Realitzar intervenció socioeducativa amb les persones usuàries.
 • Potenciar les fortaleses i recursos de la persona amb l’objectiu de l’empoderament personal de cadascuna. Atendre situacions d’urgència que requereixin contenció i realitzar l’acompanyament terapèutic en situació de crisi.
 • Coordinació amb la xarxa i altres serveis d’atenció als quals estigui vinculada la persona.
 • Participar en reunions de coordinació amb altres organismes i professionals.
 • Elaboració d’informes quan es requereixi. Fer seguiments mensuals.

Horari

de dilluns a divendres, 3 matins i 2 tardes (encara s’ha de determinar).

Contracte

 • Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
 • Sou: 1.762,70€ bruts mensuals (x 14 pagues: 24.677.80€

Formació

Grau universitari

Altres dades

Què esperem de tu? Formació acadèmica necessària: Llicenciatura o Grau en Educació Social. Formació i experiència en psicologia clínica, formació específica en perspectiva de gènere i violència de gènere. Valorable formació en teories feministes. Experiència professional necessària: Mínim 2 anys d’experiència amb dones en el camp de les violències masclistes, especialment, violència en l’àmbit de la parella o ex parella i en violència sexual. Coneixements valorables: Formació sistèmica. Es valorarà postgrau/Màster en psicopatologia i diagnòstic clínic o en Dinàmica familiar i models parentals. Experiència en treball amb famílies. Valorable formació en teories feministes.

IMPORTANT: Necessari disposar del certificat negatiu de delictes penals de naturalesa sexual Si aquesta és l’oferta que estaves esperant, no ho dubtis! Segur que és una bona oportunitat laboral per començar una nova etapa amb nosaltres!