Llicenciats, Diplomats i Tí­tols propis

Educador/a social per CRAE per substitució (Torn de nit/caps de setmana)

Publicat fa 3 setmanes
JUNEDA
Caduca el 18/08/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Educador/a social per CRAE per substitució (Torn de nit/caps de setmana)

Llicenciats, Diplomats i Tí­tols propis

Funcions a realitzar

Educador/a social per CRAE per que pertany a una empresa social que genera oportunitats a les persones amb necessitats de suports per desenvolupar-se de forma autònoma i inclusiva per millorar la seva qualitat de vida.

Cobrir les necessitats bàsiques de l’infant i/o l’adolescent (educació, d’alimentació, afectives, d’higiene, de salut, psicològiques, etc.) i atendre especialment les desateses en la seva desprotecció. Estar amb el/la menor acompanyant-lo en tot el seu procés, donant-li suport i canalitzant els seus anhels i interessos. Ser el model referencial que el menor pren com a guia, a lhora dadoptar unes normes de conducta, uns valors socials i unes actituds. Actuar de forma pedagògica tenint present en tot moment, els objectius a assolir en cada menor i la línia dintervenció establerta. En coordinació amb lequip educatiu i tècnic, intervenir sempre que sigui necessari, adoptant les decisions que es considerin oportunes, sent, posteriorment, element de revisió per part de tot l equip. Estudiar com es pot intervenir millor, pedagògicament en actituds, conductes i personalitat del menor.  Estar present duna manera activa en el desenvolupament de les activitats realitzades al centre, en tots els moments del dia, potenciant la bona harmonia entre els membres del grup. Respectar i complir la normativa del centre, exigint als menors el mateix compliment.

Es requereix:

  • Experiència demostrable de mínim d’1 any en l’àmbit dels infants i adolescents.
  • Disposar de carnet de conduir i vehicle propi. 
  • Disposar del certificat negatiu d’antecedents sexuals.

 

Horari

horari a concretar

Contracte

  • Tipus de contracte: Durada determinada
  • Sou: Segons conveni

Formació

Diplomatura / Estudis de Grau Pla Bolonya

Altres dades

Es necessiten dos persones per cobrir el torn de nit i caps de setmana:

La persona que farà el torn de nit, treballarà setmanes alternes de dijous a dijous (7 dies laborals/ 7 dies descans) (64 hores setmanals aprox.) 

La persona que farà el torn de cap de setmana treballàra dissabtes i diumenges (120 hores al mes) fent una substitució d’un mes de durada.