Altres

Educadors/es Socials de Comunitat Terapèutica

Publicat fa 1 mes
FEBRO, LA
Caduca el 17/06/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Educadors/es Socials per fer les següents tasques: Participar en reunions interdisciplinàries de la Comunitat Terapèutica; establir i supervisar els hàbits bàsics d’higiene i curs personal dels usuaris; desenvolupar, revisar i avaluar els object…

ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS

Horari

Torns rotatius de tarda i caps de setmana

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: Segons conveni

Formació

CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR

Altres dades

Educadors/es Socials per fer les següents tasques: Participar en reunions interdisciplinàries de la Comunitat Terapèutica; establir i supervisar els hàbits bàsics d’higiene i curs personal dels usuaris; desenvolupar, revisar i avaluar els objectius educatius del Programa Terapèutic Individualitzat; organitzar, dissenyar i avaluar activitats de la via quotidiana, ocupacional, cultural, d’oci, esportiva i de motivació;  elaborar registres d’actuacions educatives diàries; participar en els grups terapèutics, de convivència i de coordinació; planificar, desenvolupar i avaluar tallers: habilitats socials, assertiva, memòria; dinamitzar i motivar el grup d’usuaris per a l’adhesió al tractament; contenir i mediar en situacions de conflicte.

Requisits de les persones candidates: Tenir carnet de conduir B i vehicle propi per arribar al lloc de treball (La Febró). Formació de CFGS en Integració Social. 

L’empresa ofereix: Contracte indefinit a jornada completa. Horari a torns rotatius de tarda i caps de setmana. Salari segons conveni col·lectiu estatal d’acció i intervenció social.