Altres

Electromecànic/a magatzem manteniment

Publicat fa 4 setmanes
PLA DE SANTA MARIA, EL
Caduca el 21/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Electromecànic/a magatzem manteniment per fer les següents tasques: Diagnòstic i reparació d’automatismes elèctrics, automatismes pneumàtics i automatismes hidràulics. Reparacions bàsiques en sistemes rotatius basats en variadors de freqüèn…

FABRICACIÓ D’ALTRES PRODUCTES MINERALS NO METÀL·LICS

Horari

Inicialment l’horari serà amb torn central i després passarà a torns rotatius de matí, tarda i nit.

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

FP2

Altres dades

Electromecànic/a magatzem manteniment per fer les següents tasques: Diagnòstic i reparació d’automatismes elèctrics, automatismes pneumàtics i automatismes hidràulics. Reparacions bàsiques en sistemes rotatius basats en variadors de freqüència. Coneixements bàsics d’automatismes basats en PLC. Muntatge i reparació d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió. Substitució de motors elèctrics. Reparacions bàsiques en transmissions mecàniques per cadena i/o corretja en maquinària industrial. Reparacions elèctriques, d’avaries mecàniques i d’avaries en sistemes hidràulics. Manteniment preventiu/correctiu de maquinària industrial. Manteniment i reparació de vehicles. Reparacions em motors d’explosió. Recolzament a les tasques diàries de la secció de manteniment. Tasques de ferrer amb equip de soldadura (en cas de tenir experiència). Ordre, codificació i control del material del magatzem de manteniment. 

 

Requisits de les persones candidates: Tenir més d’1 any d’experiència en les tasques descrites. Tenir carnet de conduir B i vehicle propi. Formació d’FP2 o CFGS en electricitat industrial, electrònica industrial, automatització industrial o similar. Nivell alt de castellà. Domini del paquet Office (sobretot Excel). Capacitat d’iniciativa i de resolució d’incidències. Adaptabilitat i persona pro-activa amb ganes de progressar a la feina. 

 

Es valorarà tenir les següents competències: Treballs de reparació de sistemes de bombeig. Programació de PLC i controladors d’eixos. Treballs amb soldadura amb elèctrode, MIG-MAG, TIG. Treballs d’oxitall. Mecanitzat de peces amb màquina-eina.

 

L’empresa ofereix: Contracte inicial eventual amb possibilitats de renovar a indefinit. Jornada completa de 40 hores setmanals. Inicialment l’horari serà amb torn central i després passarà a torns rotatius de matí, tarda i nit.