Altres

Fusters/es – Ebenistes – Programa 30 Plus

Publicat fa 1 mes
ALCOVER
Caduca el 21/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Fuster/a – Ebenista per executar tasques de mobiliari, portes, armaris, revestiments a mida mitjançant mecanitzat amb maquinària tradicional i premuntatge al taller. Tall i assemblatge de taulons, fusta massissa i altres derivats de la fusta. Mecan…

INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO

Horari

Jornada partida

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: Segons conveni

Formació

ESTUDIS PRIMARIS

Altres dades

Fuster/a – Ebenista per executar tasques de mobiliari, portes, armaris, revestiments a mida mitjançant mecanitzat amb maquinària tradicional i premuntatge al taller. Tall i assemblatge de taulons, fusta massissa i altres derivats de la fusta. Mecanitzat de panells, motllures i altres derivats de la fusta per a la fabricació de portes, decoracions, mobiliari i altres articles de fusteria i ebenisteria.

 

Requisits de la persona candidata: Valorable experiència en les tasques descrites. Valorables coneixements d’encolat i cosit de làmines de fusta, d’interpretació de plànols i de maquinària de taller tan tradicional com més actual tipus CNC. Carnet de conduir i vehicle propi. 

Estar en situació d’atur com a demandant d’ocupació no ocupat/da. Major de 45 anys o major de 30 anys aturat/da de llarga durada. Resident a l’Alt Camp. Disponibilitat per realitzar una formació prèvia relacionada amb el lloc de treball.

L’empresa ofereix contracte indefinit a jornada completa. Remuneració segons conveni i vàlua personal.

*OFERTA VINCULADA AL PROGRAMA 30 PLUS