Serveis a la Comunitat i Personals

Gerocultor/a

Publicat fa 3 mesos
Alcanar
Caduca el 02/02/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Residència per a persones grans precisa incorporar gerocultor/a, amb diferents horaris i jornades però amb continuïtat per donar servei a les seves residències ubicades al Montsià (La Ràpita, Alcanar i La Sènia).

Serveis a la Comunitat i Personals

Funcions a realitzar

L’auxiliar d’infermeria en geriatria s’encarrega d’assistir a les persones grans en la realització de les activitats diàries que no puguin realitzar per si soles.

Les seves funcions consisteixen en: realitzar l’assistència de cures d’infermeria destinats a les persones grans; efectuar la neteja i el manteniment dels estris de les persones residents, fer els llits, recollir la roba i portar-la a bugaderia, etc.; repartir i donar l’àpat a les persones grans que no poden valer-se per si soles; realitzar serveis auxiliars com els canvis de postura, massatges d’estimulació, etc.; acompanyar als/les usuaris/es a les sortides del centre residencial o del domicili; etc.

En l’exercici de l’ocupació l’auxiliar d’infermeria en geriatria ha de respectar les normes vigents en medi ambient, qualitat i seguretat laboral.

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Treball indefinit: temps complet
  • Sou: segons conveni

Formació

No és necessària