Altres

Infermer/a

Publicat fa 2 mesos
CERVIA DE LES GARRIGUES
Caduca el 28/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Infermer/a per fer les següents tasques: : – Fer els registres diaris de la medicació i supervisar-los. – Fer el seguiment individualitzat de cada usuari. – Punció de les insulines, si s’escau., i fer controls de glucèmia segons pauta. – Control …

ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS

Horari

De dilluns a divendres

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: Segons conveni

Formació

GRAU UNIVERSITARI

Altres dades

Infermer/a per fer les següents tasques: : – Fer els registres diaris de la medicació i supervisar-los. – Fer el seguiment individualitzat de cada usuari. – Punció de les insulines, si s’escau., i fer controls de glucèmia segons pauta. – Control i pautes del Sintrom. – Revisió dels blisters i de la medicació de cada resident. En cas de canvi de pautes informar a la farmàcia de referència. – En cas de derivació a l’hospital o CAP de referència, posar-se amb contacte amb les ambulàncies i la família. Si en algun cas la família no se’n pot fer càrrec, buscar el personal adient per realitzar l’acompanyament. – Anotar al dietari els canvis que s’han pautat amb el metge. – Donar suport i formació als gericultor/es. – En cas d’hospitalització dels residents, fer el seguiment via telefònica amb el personal de l’hospital. – Programació i control de les analítiques. – Programar visites externes a la residència. – Fer comanda de material necessari per a la infermeria de la residència. Com també el control de les comandes de bolquers i estoc. – Redactar els PIAIS de les persones usuàries. – Col·laborar en el procés d’acollida quan hi ha un nou ingrés al centre. Vetllar per la seva bona integració aportant la informació necessària a l’usuari i la família. – Prendre les mesures necessàries per garantir el bon seguiment dels protocols del centre i vetllar per una bona assistència mèdica en el cas de l’absència del metge en el centre.

Requisits de les persones candidates: Tenir formació de Grau en infermeria. Tenir carnet de conduir B i vehicle propi per arribar al lloc de treball (Cervià de les Garrigues).

L’empresa ofereix: Contracte indefinit a jornada completa. Horari de 40 hores setmanals de dilluns a divendres. Salari segons conveni.