Altres

Oficial 1ª de la construcció

Publicat fa 2 mesos
VALLS
Caduca el 22/07/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    2 Anys

Descripció de l'oferta

Oficial 1ª de la construcció per fer les següents tasques: estudiar l’obra a construir i realitzar l’organització de les tasques; organitzar els materials, eines i màquines; tasques d’anivellament, col·locació de regles o murs; construcció de…

CONSTRUCCIÓ

Horari

De 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores.

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

ESTUDIS PRIMARIS

Altres dades

Oficial 1ª de la construcció per fer les següents tasques: estudiar l’obra a construir i realitzar l’organització de les tasques; organitzar els materials, eines i màquines; tasques d’anivellament, col·locació de regles o murs; construcció de fonaments, xarxes de sanejament, murs, parets, pilars, paredons, envans, arcs, voltes, llindes i sardinells d’obra de fàbrica ceràmica, de pedra o de prefabricats de formigó; tasques de guix i envans secs. 

Requisits de les persones candidates: Tenir més de 2 anys d’experiència en les tasques descrites d’oficial 1ª construcció. Tenir permís de conduir B. Es valorarà tenir formació de PRL específica de 8 i 20 hores de paleteria, així com, el curs de conduir carretons i plataformes elevadores (treballs amb alçada).

L’empresa ofereix: Contracte eventual per acumulació de tasques a jornada completa. Horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Salari segons conveni, 1.850,00 euros bruts mensuals per 14 pagues. Es treballa en obres per la província de Tarragona.