Altres

Operari/ària de fàbrica (oficial 1ª) amb certificat de discapacitat +33%

Publicat fa 3 mesos
PLA DE SANTA MARIA, EL
Caduca el 21/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Operari/ària de fàbrica (oficial 1ª) per fer les següents tasques: Interpretació de les fitxes de fabricació; assegurar l’execució en ordre de les diferents etapes de muntatge dels motlles; preparar el motlle: obrir el motlle, treure les peces…

FABRICACIÓ D’ALTRES PRODUCTES MINERALS NO METÀL·LICS

Horari

3 Torns (matí, tarda i nit)

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

ESTUDIS PRIMARIS

Altres dades

Operari/ària de fàbrica (oficial 1ª) per fer les següents tasques: Interpretació de les fitxes de fabricació; assegurar l’execució en ordre de les diferents etapes de muntatge dels motlles; preparar el motlle: obrir el motlle, treure les peces, netejar, polir, aplicar el desencofrant, col·locar les armadures i passar els cables en cas necessari, tensar els cables als motlles de pretensat, comprovar la geometria seguint les fitxes de fabricació, tancar el motlle i omplir; complir les normes de seguretat, ordre i neteja; reomplir la fitxa de seguiment de les peces fabricades; reomplir el comunicat de treball diari.

Exceptuant a la secció de qualitat d’estructura, la resta de seccions comporten a vegades esforç físic, per tan, les persones candidates han d’estar habituades a aquestes tasques i amb força física.

Requisits de les persones candidates: Tenir el certificat de discapacitat +33%. Tenir formació mínima d’educació primària. Experiència mínima d’1 any en el sector construcció.  Tenir el permís de conduir B i vehicle propi per arribar al lloc de treball (polígon de El Pla de Santa Maria). Es valorarà tenir el carnet de pont grua. Tenir una actitud pro-activa, bona actitud i capacitat per treballar en equip. Ser polivalent amb les diferents posicions de la línia de producció i les diferents seccions de la fàbrica. Poder fer esforç físic.

L’empresa ofereix: Contracte inicial temporal de 6 mesos. Jornada completa de treball de 40 hores setmanals amb 3 torns (matí, tarda i nit). Salari segons conveni, aprox. entre 21.600,00-23.500 euros l’any.