Altres

Operari/ària de magatzem amb certificat de discapacitat + 33%

Publicat fa 3 mesos
PLA DE SANTA MARIA, EL
Caduca el 21/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència

Descripció de l'oferta

Operari/ària de magatzem per fer les següents tasques: Recompte, diferenciació i ordenació de tots els retorns d’obra; preparar comandes sol·licitades de material per enviar a l’obra i fàbrica; entregar comandes sol·licitades per obra a logís…

FABRICACIÓ D’ALTRES PRODUCTES MINERALS NO METÀL·LICS

Horari

2 torns de treball

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

GRADUAT ESO

Altres dades

Operari/ària de magatzem per fer les següents tasques: Recompte, diferenciació i ordenació de tots els retorns d’obra; preparar comandes sol·licitades de material per enviar a l’obra i fàbrica; entregar comandes sol·licitades per obra a logística; repartir les comandes a les diferents seccions de producció i al proveïdor d’armadura, ubicar els materials al magatzem amb carretó elevador; posar ordre i neteja al magatzem i àrea destinada al magatzematge. 

Requisits de les persones candidates: Tenir certificat de discapacitat +33%; tenir carnet de carretó elevador; tenir formació mínima de graduat en ESO; es valorarà tenir més de 6 mesos d’experiència en les tasques descrites; tenir carnet de conduir B i disponibilitat de vehicle per arribar al lloc de treball (polígon de El Pla de Santa Maria); tenir coneixements de construcció; ser ordenada; saber treballar en equip i tenir bon tracte amb els companys.

L’empresa ofereix: Contracte inicial temporal de 6 mesos. Jornada completa de treball amb 2 torns. Salari segons conveni, aprox. entre 21.600,00-23.500,00 euros l’any.