Altres

Operaris/àries amb certificat discapacitat per revisió de qualitat de vidres d’automòbils

Publicat fa 1 mes
ARBOÇ, L'
Caduca el 06/02/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Operaris/àries per fer les següents tasques: revisió i segregació de vidre d’automòbils (portes davanteres, posteriors i vidre tèrmic), en funció del grau de qualitat (ok-nok), seguint una gamma de defectes, així com, una sèrie de criteris e…

ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS

Horari

Torns rotatius cada 15 dies de matí/tarda.

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

No és necessària

Altres dades

Operaris/àries per fer les següents tasques: revisió i segregació de vidre d’automòbils (portes davanteres, posteriors i vidre tèrmic), en funció del grau de qualitat (ok-nok), seguint una gamma de defectes, així com, una sèrie de criteris establerts. La revisió és visual i en la manipulació de les peces no es fa servir cap mitjà mecànic, és manual.

Requisits de les persones candidates: Tenir el certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Tenir carnet de conduir i vehicle propi. Formació mínima d’estudis primaris. Tenir agudesa visual, capacitat de concentració, tolerància a moviments repetitius, posicions forçades i poder treballar de peu.

L’empresa ofereix: Contracte de foment de l’ocupació (1 any prorrogable) a jornada completa. Torns rotatius cada 15 dies de matí/tarda. Salari segons conveni: 1.260 euros bruts mensuals x 12 pagues.