Personal ajudant de cuina
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Personal ajudant de cuina
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Empresa del sector hoteler, necessita ajudant de cuina. Les tasques a realitzar són:
- Elaboració de plats
- Tall, neteja i preparació d’aliments
- Fregar els plats
- Manteniment i ordre de l’espai de treball
- Organització i neteja de la cuina
- Omplir i buidar el Rentavaixelles
- Recolzament al personal de cuina en altres tasques diàries
Horari
Veure a observacions
Contracte
- Jornada laboral: Jornada parcial
- Tipus de contracte: Indefinit temps parcial
- Sou: S/conveni de l’hostaleria de Barcelona
Formació
Graduat Escolar
Altres dades
La jornada serà de 12 hores setmanals. L’horari laboral variarà segons les necessitats de l’empresa. La persona haurà de tenir disponibilitat per treballar de dl a dg dins de la franja horària de 18:00-24:00h (segons quadrant horari i efectuant els descansos legalment previstos).
Es valoraran persones que tinguin experiència relacionada amb les tasques descrites.
Competències requerides en el lloc de treball:
El lloc de feina requereix d’una persona dinàmica ja que haurà de compaginar diferents tasques.
- Planificació i organització: Capacitat de planificar i organitzar la feina.
- Iniciativa per poder iniciar sense necessitat de què li requereixin expressament, tasques alternatives quan les que li són pròpies ja estan finalitzades.
- Treball en equip: Mantenir una bona comunicació amb la resta de l’equip.
- Orientació a la qualitat a l’hora d’executar les tasques.