Altres

Personal Cap de cuina de col·lectivitats

Publicat fa 3 setmanes
Sabadell
Caduca el 15/02/2026
Anar a l'oferta
  • Experiència
    2 Anys

Descripció de l'oferta

Personal Cap de cuina de col·lectivitats

Turisme i Hostaleria

Funcions a realitzar

Empresa de col·lectivitats cerca personal Cap de cuina amb experiència per realitzar les següents tasques:

  • Elaboració de menús equilibrats seguint les fitxes tècniques.

  • Preparació d’esmorzars, dinars i organització de sopars (que seran escalfats pel personal auxiliar de la residència).

  • Manteniment de l’ordre, neteja i correcte funcionament de la cuina.

  • Coordinació amb l’equip de cuina i supervisió del compliment de normes de seguretat alimentària i qualitat.

 

Horari

Detallat a observacions

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit temps complet
  • Sou: 18000€ bruts anuals

Formació

Graduat Escolar

Altres dades

Horari: Horari rotatiu (dos setmanes alternes)

  • Setmana Llarga: Dilluns, dimecres, dissabte i diumenge (4 dies de 8:00 h a 20:00 h amb el seu descans corresponent)

  • Setmana Curta: Dimarts, dijous i divendres (3 dies de 8:00 h a 20:00 h amb el seu descans corresponent)

Requisits:

  • Experiència demostrable  d’1 a 3 anys com a cap de cuina i amb referències en centres de col·lectivitats com residències geriàtriques, escoles o hospitals.
  • Disponibilitat per treballar en l’horari indicat.

Competències:

  • Organització i planificació de les tasques a realitzar.
  • Capacitat de treballar en equip
  • Persona amb sentit de responsabilitat a l’hora de comprovar que el servei es realitzi acord a la línia de treball de l’empresa.
  • Persona capaç de gestionar i resoldre imprevistos de manera ràpida i efectiva.
  • Persona compromesa amb la qualitat i la seguretat alimentària.