Personal Cap de cuina de col·lectivitats
-
Experiència2 Anys
Descripció de l'oferta
Personal Cap de cuina de col·lectivitats
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Empresa de col·lectivitats cerca personal Cap de cuina amb experiència per realitzar les següents tasques:
-
Elaboració de menús equilibrats seguint les fitxes tècniques.
-
Preparació d’esmorzars, dinars i organització de sopars (que seran escalfats pel personal auxiliar de la residència).
-
Manteniment de l’ordre, neteja i correcte funcionament de la cuina.
-
Coordinació amb l’equip de cuina i supervisió del compliment de normes de seguretat alimentària i qualitat.
Horari
Detallat a observacions
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa
- Tipus de contracte: Indefinit temps complet
- Sou: 18000€ bruts anuals
Formació
Graduat Escolar
Altres dades
Horari: Horari rotatiu (dos setmanes alternes)
-
Setmana Llarga: Dilluns, dimecres, dissabte i diumenge (4 dies de 8:00 h a 20:00 h amb el seu descans corresponent)
-
Setmana Curta: Dimarts, dijous i divendres (3 dies de 8:00 h a 20:00 h amb el seu descans corresponent)
Requisits:
- Experiència demostrable d’1 a 3 anys com a cap de cuina i amb referències en centres de col·lectivitats com residències geriàtriques, escoles o hospitals.
-
Disponibilitat per treballar en l’horari indicat.
Competències:
- Organització i planificació de les tasques a realitzar.
- Capacitat de treballar en equip
- Persona amb sentit de responsabilitat a l’hora de comprovar que el servei es realitzi acord a la línia de treball de l’empresa.
- Persona capaç de gestionar i resoldre imprevistos de manera ràpida i efectiva.
- Persona compromesa amb la qualitat i la seguretat alimentària.