Serveis a la Comunitat i Personals
Personal Cuiner
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Personal Cuiner
Serveis a la Comunitat i Personals
Funcions a realitzar
Residència ubicada al centre de Terrassa cerca personal cuiner per realitzar les següents tasques:
- Planificació i preparació dels àpats
- Elaborar els menús segons les dietes pautades (normals, toves, triturades, diabètiques, hiposòdies, etc.).
- Assegurar-se que el menjar sigui nutritiu, equilibrat i adaptat a les necessitats de les persones residents.
- Execució de les dietes especials
- Preparar menús personalitzats segons les indicacions del servei mèdic o nutricional.
- Evitar al·lèrgens i seguir protocols en casos d’intoleràncies alimentàries.
- Control d’estocs i comandes.
- Gestionar les comandes d’aliments i fer-ne el control de recepció.
- Mantenir els estocs de manera ordenada i optimitzada.
- Higiene i seguretat alimentària.
- Complir estrictament les normes d’higiene (APPCC).
- Mantenir netes les àrees de treball, utillatge i maquinària.
- Controlar la conservació i caducitat dels aliments.
- Coordinar-se amb l’equip de cuina (ajudants, auxiliars) i altres serveis (infermeria, dietistes).
- Participar en reunions de coordinació quan sigui necessari.
- Supervisar els serveis.
- Assegurar-se que el menjar es serveixi en les condicions òptimes de temperatura, presentació i puntualitat.
- Donar suport durant el servei d’àpats si cal.
- Atendre suggeriments i incidències.
- Comunicar incidències amb els àpats o dietes al personal responsable.
Horari
Veure observacions
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa
- Tipus de contracte: Indefinit temps complet
- Sou: 16.576€ bruts anuals + plusos
Formació
Cicle Formatiu Grau Mig
Altres dades
- Imprescindible experiència mínima d’un any com a personal cuiner en cuines de col·lectivitats.
- Es valorarà disposar de formació en cuina.
- L’horari es de 7.30 a 19:30h de dl a dg, en règim de setmana llarga (dl, dc, ds i dg) i curta (dm, dj i dv).
- Es valoraran les competències següents: treball en equip i coordinació, orientació a resultats, compromís i responsabilitat, planificació i organització.