Altres
Personal de cuina (Hotel)
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Personal de cuina (Hotel)
Hostaleria i turisme
Funcions a realitzar
Nou Hotel ubicat a Sabadell esta en recerca de personal per el departament de restauració.
La persona seleccionada s’encarregarà de les següents funcions:
- Muntar i desmuntar el bufet (esmorzars)
- Posar els plats i begudes.
- Controlar les temperatures i higiene alimentària.
- Netejar i mantenir l’espai en bones condicions.
- Atendre als i les clients durant el servei.
Horari
A partir de les 06:00 (5 dies laborables)
Contracte
- Jornada laboral: Completa
- Tipus de contracte: Indefinit
- Sou: 20.000 euros bruts anuals per 12 pagues.
Formació
Graduat ESO (GESO) / Graduat Escolar
Altres dades
Valorable
- Experiència en hotel realitzant tasques similars.
- Disposar d’un medi de transport per arribar a l’hotel (horaris rotatius)
Competències
- Organització i planificació a l’hora de realitzar les funcions previstes durant la jornada laboral.
- Orientació al client a l’hora de atendre els dubtes i consultes de les persones allotjades en l’hotel.
- Responsabilitat a l’hora de iniciar i finalitzar una tasca i verificar que tot esta bé abans de continuar amb la següent.
- Comunicació a l’hora de comunicar-se amb l’idioma més convenient en funció de l’altre persona.