Serveis a les Empreses
Personal de suport tècnic en higiene i seguretat alimentària
Descripció de l'oferta
Ajudant tècnica en higiene i seguretat alimentària
Serveis a les Empreses
Funcions a realitzar
La persona seleccionada haurà de realitzar les següents tasques i funcions:
- Gestiona l’aplicació de la legislació alimentària i està al dia de tota la normativa que afecta als aliments elaborats en l’empresa
- Està al dia de les propostes de nova normativa i/o futures modificacions de la normativa vigent per anticipar-se als canvis, estudiant de quina manera afectarà a tots els nivells de l’empresa
- Audita el compliment de la normativa vigent en l’àmbit de l’empresa i gestiona la documentació
- Detecta les possibilitats de subvencions i ajudes publicades per les administracions a les que es pot acollir l’empresa
- Dissenya, desenvolupa, implementa, revisa i manté actualitzat el Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària de l’empresa.
- Actua com a interlocutor/a amb proveïdors, clients, administració i altres parts interessades, en els temes relacionats amb la seguretat alimentària.
- Coordina, i en alguns casos executa, les accions formatives del personal de l’empresa relacionades amb la seguretat alimentària.
- Avalua l’adequació de les infrastructures i l’entorn de treball en relació a la seguretat alimentària
- Auditories higienic-sanitaries i tasques relacionades en la seguretat alimentaria d’obradors i cuines.
Horari
de dll a dv 8:30-14:00h i de 15:30-18:00h
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa partida
- Tipus de contracte: Interinitat o substitució. Temps complet
- Sou: 18.000 bruts anuals
Formació
Grau Universitari
Altres dades
Competències:
- Aprenentatge i utilització de coneixements
- Comunicació
- Iniciativa
- Pensament analític
- Preocupació per l’ordre i la qualitat