Altres

Personal per acompanyament i seguiment de les persones amb discapacitat

Publicat fa 4 setmanes
VALLS
Caduca el 28/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Personal per acompanyament i seguiment de les persones amb discapacitat, per fer les següents tasques: elaborar un programa d’acompanyament individualitzat de cadascuna de les persones treballadores amb discapacitat, amb la finalitat d’orientar-les …

ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS

Horari

Pendent a definir

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR

Altres dades

Personal per acompanyament i seguiment de les persones amb discapacitat, per fer les següents tasques: elaborar un programa d’acompanyament individualitzat de cadascuna de les persones treballadores amb discapacitat, amb la finalitat d’orientar-les i acompanyar-les i fer front a l’envelliment de la forma més activa i saludable possible. També s’haurà de realitzar accions formatives de reforç de competències, per contribuir i donar continuïtat al seu projecte de vida, a més de la realització d’altres tasques de caràcter administratiu que requereix el departament i l’equip multi-disciplinari de suport.

Requisits de les persones candidates: Tenir formació de CFGS o Grau en alguna de les següents especialitats: integració social, treball social, educació social, teràpia ocupacional, pedagogia, psicopedagogia o psicologia. Tenir carnet de conduir B i vehicle propi. Coneixements de nivell mitjà del Paquet Office (sobretot Excel). Coneixements d’associacions i entitats de Valls i comarca. Es valorarà tenir experiència.  Ser una persona polivalent, amb autonomia, iniciativa i compromís amb la feina. Ser resolutiva, amb capacitat organitzativa i amb esperit d’equip. 

L’empresa ofereix: Contracte inicial d’1 any a jornada completa de 40 hores setmanals. Salari segons conveni.