Altres

Programador/a PHP (Mollerussa)

Publicat fa 4 setmanes
Mollerussa
Caduca el 23/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    2 Anys

Descripció de l'oferta

Programador/a PHP (Mollerussa)

Informàtica i comunicacions

Funcions a realitzar

Estem buscant un/a desenvolupador/a per contribuir a un programa de prevenció de riscos laborals. L’enfocament del departament d’informàtica es basa a fomentar la col·laboració, la innovació i l’excel·lència en la gestió d’equips. A través d’una cultura del departament centrada en la identificació i potenciació de les habilitats individuals, busquen millorar l’eficiència i el rendiment global del departament. La seva filosofia abraça un lideratge distribuït, la comunicació oberta i el desenvolupament personal, amb l’objectiu de crear un entorn on cada membre de l’equip pugui destacar i contribuir a l’èxit col·lectiu.

Funcions:

  • Col·laborar amb un equip altament competitiu per desenvolupar solucions informàtiques avançades per al programa de prevenció de riscos que s’està desenvolupant.
  • Programar i mantenir aplicacions web utilitzant tecnologies com PHP, MySQL, HTML, CSS i JavaScript.
  • Optimitzar el rendiment dels programes i garantir la seguretat de les dades.
  • Participar activament en les fases de disseny, desenvolupament i implementació de projectes.

Requisits: Experiència sòlida mínima de 2 anys en desenvolupament amb PHP, MySQL i altres tecnologies web. Coneixements avançats en HTML, CSS i JavaScript. Capacitat per treballar en un entorn col·laboratiu, adaptar-se ràpidament i prendre decisions informades. Coneixements de seguretat informàtica i pràctiques de codificació segura.

S’ofereix: Oportunitat d’unir-se a un equip altament competitiu en l’àmbit de la programació. Teletreball, amb un enfocament en el model 2.0. Es demana una setmana de presencialitat per realitzar pluja d’idees i col·laboració presencial amb els membres de l’equip. Oportunitats de creixement professional i formació contínua.

Horari

09:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada partida
  • Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
  • Sou: 22k a 28k segons experiència del candidat

Formació

FP2 / CF Grau Superior

Altres dades

Opció de teletreball 3 setmanes al mes, només d’ha de venir a l’oficina 5 dies seguis per fer equips i pluja d’idees.