Altres

Psicòleg/a infantojuvenil SIE (Tàrrega)

Publicat fa 4 setmanes
Tàrrega
Caduca el 19/09/2024
Anar a l'oferta
 • Experiència
  2 Anys

Descripció de l'oferta

Psicòleg/a infantojuvenil SIE (Tàrrega)

Serveis socioculturals i a la comunitat

Funcions a realitzar

Intress necessita incorporar un/a Psicòleg/a infantojuvenil en atenció a dones per al servei d’intervenció especialitzada per a dones víctimes de violència masclista (SIE) ubicat a Tàrrega, Lleida. En aquest servei s’ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen una situació de violència, i també als seus fills i filles.

Funcions:

 • Avaluació i exploració de la situació de violència patida.
 • Realització de diagnòstics psicològics del menor, anamnesi individual, exploració segons escales del desenvolupament i/o d’intel·ligència, proves projectives.
 • Diagnòstic sobre dinàmiques i models de relació en el nucli familiar i en la família extensa.
 • Supervisió dels casos en equip interdisciplinari. Intervenció individual i grupal amb nens, nenes, adolescents i dones joves.
 • Derivació a programes específics d’atenció psicològica per a menors víctimes de violència.
 • Coordinació de centres d’educació i salut infantil. Proposta de mesures protectores més adequades segons casos.
 • Realització d’informes.

Horari

de dilluns a divendres, 3 matins i 2 tardes (encara s’ha de determinar).

Contracte

 • Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
 • Sou: 1.762,70€ bruts mensuals (x 14 pagues: 24.677.80€

Formació

Grau universitari

Altres dades

Què esperem de tu? Formació acadèmica necessària: Llicenciatura o Grau en Psicología Formació i experiència en psicologia clínica, formació específica en perspectiva de gènere i violència de gènere. Formació en trauma Experiència professional necessària: Mínim 2 anys d’experiència amb dones en el camp de les violències masclistes, especialment, violència en l’àmbit de la parella o ex parella i en violència sexual. Experiència en psicodiagnòstic i tractament de nens i adolescents. Experiència en el camp del maltractament i la violència familiar i de gènere Coneixements valorables: Valorable formació en Sistémica i /o en treball amb families. Es valorarà postgrau/Màster en psicopatologia i diagnòstic clínic o en Dinàmica familiar i models parentals. Valorable Coneixement del Sistema de Protecció de menors. Buena capacidad de redacción. Valorable formación en teorías feministas.

IMPORTANT: Necessari disposar del certificat negatiu de delictes penals de naturalesa sexual Si aquesta és l’oferta que estaves esperant, no ho dubtis! Segur que és una bona oportunitat laboral per començar una nova etapa amb nosaltres!