Altres

Psicòleg/a SIE (Tàrrega)

Publicat fa 3 setmanes
Tàrrega
Caduca el 12/09/2024
Anar a l'oferta
 • Experiència
  2 Anys

Descripció de l'oferta

Psicòleg/a SIE (Tàrrega)

Serveis socioculturals i a la comunitat

Funcions a realitzar

Intress necessita incorporar un/a Psicòleg/a infantojuvenil en atenció a dones per al servei d’intervenció especialitzada per a dones víctimes de violència masclista (SIE) ubicat a Tàrrega, Lleida. En aquest servei s’ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen una situació de violència, i també als seus fills i filles.

Funcions:

 • Valoració i Intervenció psicològica amb les dones ateses en el servei tant a nivell individual com grupal.
 • Elaboració i seguiment del Pla de treball individual juntament amb la dona i amb l’equip interdisciplinari.
 • Participar en activitats de formació, prevenció i sensibilització en temes relacionats amb violència masclista i altres activitats per a divulgació del servei.
 • Assessorar l’equip de professionals respecte als aspectes psicològics.
 • Atendre situacions d’urgència que requereixin contenció i realitzar l’acompanyament terapèutic a les dones.
 • Coordinació amb la xarxa de salut mental i altres serveis d’atenció psicològica als quals estigui vinculada la dona.
 • Derivació a la xarxa de salut mental i altres serveis d’atenció psicològica especialitzats d’aquelles dones que es consideri necessari i/o de els/as menors al seu càrrec.
 • Participar en reunions de coordinació amb altres organismes i professionals. Elaboració d’informes quan es requereixi.
 • Dinamitzar espais grupals Altres funcions pròpies de la categoria professional determinades per la coordinació del servei.

Horari

de dilluns a divendres, 3 matins i 2 tardes (encara s’ha de determinar).

Contracte

 • Tipus de contracte: Indefinit: Temps Complet
 • Sou: 1.762,70€ bruts mensuals (x 14 pagues: 24.677.80€

Formació

Grau universitari

Altres dades

Què esperem de tu? Formació acadèmica necessària: Llicenciatura o Grau en Psicología Formació i experiència en psicologia clínica, formació específica en perspectiva de gènere i violència de gènere. Formació en trauma Experiència professional necessària: Mínim 2 anys d’experiència amb dones en el camp de les violències masclistes, especialment, violència en l’àmbit de la parella o ex parella i en violència sexual. Experiència en psicodiagnòstic i tractament de nens i adolescents. Experiència en el camp del maltractament i la violència familiar i de gènere Coneixements valorables: Valorable formació en Sistémica i /o en treball amb families. Es valorarà postgrau/Màster en psicopatologia i diagnòstic clínic o en Dinàmica familiar i models parentals. Valorable Coneixement del Sistema de Protecció de menors. Bona capacitat de redacció. Valorable formació en teoríes feministes.

IMPORTANT: Necessari disposar del certificat negatiu de delictes penals de naturalesa sexual Si aquesta és l’oferta que estaves esperant, no ho dubtis! Segur que és una bona oportunitat laboral per començar una nova etapa amb nosaltres!