Sanitat

Psicòleg/Psicòloga

Publicat fa 4 setmanes
Sant Quirze del Vallès
Caduca el 22/07/2024
Anar a l'oferta

Descripció de l'oferta

Psicòleg/Psicòloga

Sanitat

Funcions a realitzar

Important residència de gent gran de Sant Quirze del Vallès precisa 1 Psicòleg/Psicòloga per treballar a jornada complerta.

Quines tasques portaràs a terme amb nosaltres:

Funcions en relació amb les persones usuàries : Fer l’avaluació psicològica de la persona en els vessants emocional, cognitiva i psicopatològica. Elaborar el diagnòstic diferencial. Derivar la persona atesa al recurs assistencial pertinent quan no es pugui atendre adequadament en el centre i establir la coordinació necessària per tal de mantenir la continuïtat assistencial. Fer el tractament, la intervenció i la prevenció, si escau, de l’àrea emocional, relacional, tant des del punt de vista individual com grupal. Fer el seguiment de la persona en les àrees específiques del deteriorament cognitiu, alteracions conductuals, psicopatologies, atenció al dol i d’afrontament a la mort. Intervenir, en col·laboració amb la resta de l’equip, en la resolució de conflictes personals i altres necessitats específiques. Vetllar perquè acompleixin les normes de confidencialitat de les persones usuàries i el respecte al dret a la intimitat. Vetllar pel respecte als costums relacionals i a la diversitat cultural de les persones ateses.

Funcions en relació amb la família o persona de referència : Fer la intervenció, sobre els casos derivats de l’equip, amb el familiar responsable de la persona usuària amb dificultats psicològiques. Fer l’assessorament i l’orientació psicoeducativa, tant de manera individual com grupal. Atendre la família, en el procés d’atenció al dol i enfrontament a la mort.

Funcions en relació amb l’equip interdisciplinari : Participar amb la resta dels equips inter-disciplinars en l’execució d’activitats de la residència. Planificar i elaborar el Pla individual d’atenció interdisciplinària (PIAI) i altres informes, conjuntament amb la resta de l’equip, d’acord amb la persona atesa o persona de referència. Proporcionar pautes d’intervenció i orientació psicològica a l’equip interdisciplinari, en els casos que presenten una problemàtica psicològica, tant de manera individual com grupal. Oferir suport instrumental sobre la informació centrada en les característiques conductuals i i cognitives pròpies de l’envelliment normal i patològic. Elaborar i participar en projectes d’investigació, recerca, docència i gestió en l’àmbit de la psicologia. Impartir formació continuada en tècniques d’intervenció psicològica al personal gerocultor/cuidador. Participar de manera activa, conjuntament amb altres membres de l’equip, en els plans de millora del centre. Especial importància a: Dinamitzar activitats grupals Estimulació cognitiva dels residents Intervenció als residents de totes les cases Seguiment i treball individual (valoracions, test, teràpia, etc) Participació i elaboració dels PIAIs i de l’ACP Atenció a les famílies Donar suport i eines als professionals del centre davant alguna incidència puntual.

Horari: de dilluns a divendres: Dilluns-dimecres-divendres de 9.00h a 17.30h (amb mitja hora per dinar) Dimarts-dijous de 10.30h a 19.00h (amb mitja hora per dinar).

Què esperem de tu?

Formació: Grau universitari / Títol universitari 1r cicle / Diplomatura en Psicologia.

Experiència prèvia en psicologia geriàtrica.

Persona dinàmica, organitzada, responsable i empàtica amb les necessitats de les persones en situació de dependència.

Idiomes: Català i Castellà nivell alt.

Què t’oferim? Incorporació immediata. Contracte indefinit. Salari per sobre de conveni.

Horari

Dilluns-dimecres-divendres de 9.00h a 17.30h (amb mitja hora per dinar) Dimarts-dijous de 10.30h a 19.00h (amb mitja hora per dinar)

Contracte

  • Jornada laboral: Completa
  • Tipus de contracte: Indefinit
  • Sou: 27.515.-€ bruts anuals

Formació

Grau universitari / Diplomatura/

Altres dades

Competències:

  • Compromís amb l’organització a l’hora d’alinear-se amb les objectius de l’empresa, seguint els procediments establerts.
  • Comunicació a l’hora de transmetre el missatge de forma lógica i amb claredat.
  • Treball en equip i cooperació a l’hora de sol·licitar, transmetre i compartir la informació.