Altres

Recanvista – Oficial 1ª Nivell VIII Construcció C.C. Tarragona

Publicat fa 3 setmanes
ALCOVER
Caduca el 17/06/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Recanvista per fer les següents tasques: Control d’estoc del magatzem de recanvis; altes i baixes dels estocs; atenció als proveïdors; recollida de les urgències, magatzem proveïdors; gestió i coordinació de les ordres de treball de mantenimen…

INDÚSTRIES EXTRACTIVES

Horari

De 8 a 13 hores i de 14 a 17 hores.

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Eventuals per circumstàncies de la producció
  • Sou: Segons conveni

Formació

FP1

Altres dades

Recanvista per fer les següents tasques: Control d’estoc del magatzem de recanvis; altes i baixes dels estocs; atenció als proveïdors; recollida de les urgències, magatzem proveïdors; gestió i coordinació de les ordres de treball de manteniment intern; tramitació de compres de recanvis i control de les factures dels proveïdors.

 

Requisits de les persones candidates: Tenir més d’1 any d’experiència en les tasques descrites. Tenir carnet de conduir B i vehicle propi. Tenir formació mínima de CFGM/FP1. Tenir formació de PRL nivell bàsic de construcció de 60h. Tenir curs PRL de 8h. Tenir el carnet d’operador/a de carretons frontals i/o retràctils. Tenir formació en gestió i organització de magatzem.

 

L’empresa ofereix: Contracte inicial d’1 any prorrogable a indefinit. Jornada completa amb horari partit: de 8 a 13 hores i de 14 a 17 hores. Salari segons conveni, aprox. 24.200 euros l’any dividit en 14 pagues.