Altres

Tècnic/a electromecànic

Publicat fa 1 mes
ALCOVER
Caduca el 10/06/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    2 Anys

Descripció de l'oferta

Tècnic/a electromecànic per fer les següents tasques: Realització del manteniment preventiu de la maquinària de línia de producció i de les instal·lacions; reparació de les possibles avaries mecàniques i elèctriques que sorgeixin als equip…

FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS

Horari

De 5.45 a 14 hores

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
  • Sou: Segons conveni

Formació

CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR

Altres dades

Tècnic/a electromecànic per fer les següents tasques: Realització del manteniment preventiu de la maquinària de línia de producció i de les instal·lacions; reparació de les possibles avaries mecàniques i elèctriques que sorgeixin als equips; interpretació dels esquemes elèctrics: desmuntatge dels equips per al diagnòstic d’incidències; realització de les tasques prèvies juntament amb la resta d’equip de manteniment. 

Requisits de les persones candidates: Tenir més de 2 anys d’experiència acreditada. Tenir permís de conduir B, vehicle propi i el carnet de conduir carretons elevadors. Formació mínima de CFGS en electrònica, mecànica o similar. Coneixements en pneumàtica i hidràulica.

L’empresa ofereix: Contracte indefinit a jornada completa. Horari de 5.45 a 14 hores. Salari segons conveni, aprox. 25.000 euros anuals bruts.