Altres

Vigilants de salut i seguretat

Publicat fa 2 mesos
MONTBLANC
Caduca el 28/04/2024
Anar a l'oferta
  • Experiència
    Sense experiència

Descripció de l'oferta

Vigilants de salut i seguretat per realitzar les següents tasques: vigilar el compliment dels procediments i les normes de seguretat internes; fomentar l’ordre i la neteja als llocs de treball; incentivar la cultura preventiva entre els treballadors…

ACTIVITATS DE SEGURETAT I INVESTIGACIÓ

Horari

3 torns: matí/tarda/nit

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Fix discontinu
  • Sou: Segons conveni

Formació

FP1

Altres dades

Vigilants de salut i seguretat per realitzar les següents tasques: vigilar el compliment dels procediments i les normes de seguretat internes; fomentar l’ordre i la neteja als llocs de treball; incentivar la cultura preventiva entre els treballadors; informar sobre la utilització i el manteniment correcte d’equips de protecció individual i col·lectiva; comunicar a la direcció les condicions d’inseguretat o comportaments insegurs detectats; revisar la ubicació correcta dels equips d’extinció d’incendis i l’estat de les vies d’evacuació.

Requisits de les persones candidates: Tenir carnet B i disponibilitat de vehicle per arribar al lloc de treball (Montblanc i L’Espluga de Francolí). Tenir formació mínima de CFGM/FP1 (famílies tècniques). Es valorarà tenir coneixements de prevenció de riscos laborals. Tenir disponibilitat horària per fer 3 torns.

L’empresa ofereix contracte fix discontinu a jornada completa de 40 hores setmanals. Horari de 3 torns: matí/tarda/nit. Salari segons conveni.