Turisme i Hoteleria

CUINER/A

Publicat fa 1 setmana
Hospitalet de l'Infant
Caduca el 27/01/2026
Anar a l'oferta
  • Experiència
    1 Any

Descripció de l'oferta

Turisme i Hoteleria

Funcions a realitzar

Preparació i elaboració de plats

• Executar les receptes establertes pel gastrobar.

• Crear plats del dia o petites propostes segons temporada (si s’escau).

• Mantenir un nivell alt de presentació i coherència amb l’estil del local.


 

Mise en place

• Preparar tots els ingredients abans del servei.

• Tallar, netejar, porcionar i ordenar productes.

• Mantenir la partida a punt per a un servei fluid.


 

Control d’estocs i comandes

• Rebre mercaderia i revisar-ne la qualitat.

• Avisar quan falten productes o proposar comandes setmanals.

• Gestionar i organitzar el magatzem i la càmera frigorífica.


 

Higiene i seguretat alimentària

• Aplicar normatives d’APPCC (HACCP).

• Evitar contaminacions creuades i controlar dates de caducitat.

• Mantenir neta la zona de treball, utensilis i equips.


 

Organització del servei

• Cuinar de forma ràpida i eficient durant les hores punta.

• Coordinar-se amb sala per ajustar ritme de comandes.

• Adaptar-se a canvis d’última hora o al volum de clients.


 

Gestió bàsica del menú

• Proposar idees de nous plats o millores.

• Ajustar receptes per optimitzar costos.

• Participar en la planificació setmanal o mensual del menú.


 

Manteniment de maquinària

• Netejar i cuidar planxa, freidora, forn, talladors, etc.

• Reportar avaries o necessitats de manteniment.


 

Treball en equip i atenció interna

• Col·laborar amb altres membres del personal (sala o barra).

• Donar suport en tasques complementàries quan cal (p. ex. muntar postres, preparar tapes, etc.).

 

Horari

Hivern de 11:30 a 15:30 i de 19:00 a 23:00
Estiu de 18:00 a 24:00

Contracte

  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Tipus de contracte: Indefinit (convertits en)

Formació

No és necessària