CUINER/A
-
Experiència2 Anys
Descripció de l'oferta
CUINER/A
Àrea restauració i comerç
Funcions a realitzar
Elaboració dels menús establerts considerant les necessitats dietètiques dels usuaris.
Assegurar-se que els plats compleixin els requeriments nutricionals establerts en les fitxes d’elaboració.
Col·laboració en la gestió de comandes i emmagatzematge.
Garantir les mesures de seguretat i higiene alimentària en la preparació dels menús.
Horari
Setmana 1: Dilluns, dimecres, dissabtes i diumenges de 9 a 21h amb 1:30h per dinar. Setmana 2: Dimarts, dijous i divendres de 9 a 21h amb 1:30h per dinar.
Contracte
- Jornada laboral: Setmana curta / Setmana l
- Tipus de contracte: Obra o servei
- Sou: 21.000€ bruts/any
Formació
No és necessària
Altres dades
Experiència de més de 2 anys com a cuiner/a en col·lectivitats en residències i/o hospitals.