CUINER/A
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Turisme i Hoteleria
Funcions a realitzar
Preparació i elaboració de plats
• Executar les receptes establertes pel gastrobar.
• Crear plats del dia o petites propostes segons temporada (si s’escau).
• Mantenir un nivell alt de presentació i coherència amb l’estil del local.
Mise en place
• Preparar tots els ingredients abans del servei.
• Tallar, netejar, porcionar i ordenar productes.
• Mantenir la partida a punt per a un servei fluid.
Control d’estocs i comandes
• Rebre mercaderia i revisar-ne la qualitat.
• Avisar quan falten productes o proposar comandes setmanals.
• Gestionar i organitzar el magatzem i la càmera frigorífica.
Higiene i seguretat alimentària
• Aplicar normatives d’APPCC (HACCP).
• Evitar contaminacions creuades i controlar dates de caducitat.
• Mantenir neta la zona de treball, utensilis i equips.
Organització del servei
• Cuinar de forma ràpida i eficient durant les hores punta.
• Coordinar-se amb sala per ajustar ritme de comandes.
• Adaptar-se a canvis d’última hora o al volum de clients.
Gestió bàsica del menú
• Proposar idees de nous plats o millores.
• Ajustar receptes per optimitzar costos.
• Participar en la planificació setmanal o mensual del menú.
Manteniment de maquinària
• Netejar i cuidar planxa, freidora, forn, talladors, etc.
• Reportar avaries o necessitats de manteniment.
Treball en equip i atenció interna
• Col·laborar amb altres membres del personal (sala o barra).
• Donar suport en tasques complementàries quan cal (p. ex. muntar postres, preparar tapes, etc.).
Horari
Hivern de 11:30 a 15:30 i de 19:00 a 23:00
Estiu de 18:00 a 24:00
Contracte
- Jornada laboral: Jornada completa
- Tipus de contracte: Indefinit (convertits en)
Formació
No és necessària