Altres
Cuiner/a
-
Experiència5 Anys
Descripció de l'oferta
Cuiner/a
Hostaleria i turisme
Funcions a realitzar
Empresa del sector del lleure i la pràctica d’esport de Polinyà requereix incorporar una persona a l’equip de restauració per realitzar les funcions de Cuiner/a::
- Preparar entrepans calents, hamburgueses i tapes i plats combinats.
- Cuinar carns a la brasa amb una presentació cuidada.
- Preparar begudes, cafès i combinats.
- Atendre a la barra quan sigui necessari.
- Netejar utensilis, equipament i zona de cuina (incloent-hi l’àrea visible al públic).
- Mantenir l’ordre i la neteja al magatzem i càmeres.
- Complir estrictament les normes d’higiene alimentària i de prevenció de riscos laborals.
- Gestionar comandes a proveïdors segons necessitats i rotació de producte.
- Controla l’inventari: estoc, caducitats i optimització de costos.
- Gestionar el personal de cuina, coordinació de tasques i suport a lequip.
- Organitzar els torns i quadrants segons l’activitat del club.
- Coordinar amb la direcció per a esdeveniments especials (tornejos, celebracions, etc.).
Horari
Dm de 18:00-21:00h, dj i dv de 19:00-23:00h, ds de 12:00-18:00h i dg de12:00-17:00h Es descansa dl i dx.
Contracte
- Jornada laboral: Parcial
- Tipus de contracte: Indefinit
- Sou: 12558€ bruts anuals
Formació
Certificat en ESO / Certificat d’estudis primaris
Altres dades
Es requereix experiència en la realització de les funcions pròpies del lloc de treball així com disponibilitat per desplaçar-se al centre de treball per realitzar la jornada proposada.
Competències:
- Lideratge i direcció de persones.
- Planificació i organització de la jornada.
- Treball en equip i cooperació.